Els nens també tenen el seu espai en aquest 4t Mercat de les Espècies. Hem pensat per a ells una activitat que els acosti al menjar i a la cuina.
Pels nens una cuina pot semblar el laboratori d’un alquimista o d’un mag, un lloc on es barregen aliments per fer-ne plats d’aquells de llepar-se els dits. Una manera senzilla de fer-los entrar en aquest món es començar per allò que més els agrada i de ben segur que entre les seves preferències hi ha les pizzes i les galetes.
El taller del Mercat es farà diumenge dia 8 de juny i està adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys que podran descobrir els secrets de com fer una pizza o unes galetes començant des del principi, des de la farina.
La farina que utilitzarem és Xeixa, un blat antic que actualment el Josep Mestre i la Maria Descarrega han recuperat i cultiven ecològicament a Argençola. Aquesta farina la podreu comprar si voleu al mateix Mercat i fins i tot veure el molí de pedra on la molen.
Al taller també descobrirem un munt d’aromes i gustos nous. Farem servir herbes i espècies com l’orenga, el romaní, la farigola, la canyella, el gingebre, la mostassa o l’anís i flors com les de saüc, sàlvia o calèndula.
És faran tres sessions del taller perquè tots els nens que ens visitin hi puguin participar. La primera sessió començarà a les 11 del matí, la segona a les 12 del migdia i la darrera a la 1 del migdia.
Si voleu que us guardem un lloc en alguna de les sessions, ens podeu escriure un mail a associacioeltrill@gmail.com.
Busquem nens i nenes amb ganes de tastar, olorar i fer de cuiners de les millors pizzes i galetes de la comarca.
Us hi esperem!!!
Deixa un comentari