Jordi Puigdefàbregas | Preparats vegetals |
Montse Llort Rosell, Cal Senzill | Melmelades, mostasses, patés i nyàmeres. |
Lucia Manassi i Henk Fonville | La caseta de Font-Rubí |
Espai Hort Flor de Blat | Pantes d’aloe i kalanchoe material artesà palets |
Xavier i Marina Sense Química | Fruits secs,oli d’oliva xocolata |
Olieu – Mercè Serra Valls | Sabons, coixins aromàtics, bàlsams labials |
Toni Castillo (Ecoplanter) | Ecoplanter |
Astrid van Ginkel (Fitomon) | Llavors de plantes útils |
Josep Mestre | Agricultura ecològica |
Carles Tell | Productes Naturals (vins i licors i altres) |
Antonio Rosiñol Torner | Embotits catalans |
Marc Pons i Bonjorn | Productes: Cervesa artesana Tous d’Anoia |
Amanda Llort, Lo Petit Rebost | Formatges de cabra, formatge blau vaca |
Parades 5a Matinal d’intercanvi de llavors d’Argençola
Març 4, 2016 per eltrill
Deixa un comentari